Protrol USB Bridge

Användningsområde
Brygga för att koppla ihop webbläsare med IPC402x och PDC2 via en USB-port.
Användarinstruktioner
Protrol USB Bridge läggs i valfri mapp på den dator som skall användas för konfigurering. Se i övrigt manualerna för IPC402x och PDC2 för vidare instruktioner hur verktyget används.

Observera att denna mjukvara kan behöva drivrutiner från Silicon Labs som kan laddas ned via deras websida:

http://www.silabs.com/Support%20Documents/Software/CP210x_VCP_Windows.zip

Packa upp nedladdad Zip fil och installera drivrutinerna, använd x64-varianten endast för 64-bitars Windows. Information om detta finns i Kontrollpanenlen -> System.

Om den dator som skall användas för konfigurering redan har installerat dessa drivrutiner så behöver detta steg inte utföras.
Versionsinformation
Den senaste versionen av denna mjukvara är v 1.0.4.0. Följande ändringar är införda vid den senaste revisionen:
  • Förbättring av inläsning av tillgängliga COM-portar.
  • Stöd för portpeek.
Se hela ändrings loggen