Protrol USB Bridge

Användningsområde
Brygga för att koppla ihop webbläsare med IPC402x och PDC2 via en USB-port.
Användarinstruktioner
Protrol USB Bridge läggs i valfri mapp på den dator som skall användas för konfigurering.

Se i övrigt manualerna för IPC402x och PDC2 för vidare instruktioner hur verktyget används.
Versionsinformation
Den senaste versionen av denna mjukvara är v 1.0.2.0. Följande ändringar är införda vid den senaste revisionen:
  • Reducerad risk för watchdog-reset vid programvaruuppdateringar av IPC SW v1-0.3.0.
Se hela ändrings loggen