Protrol Tool IPS2 24 VDC Configuration Tool

Användningsområde
Protrol Tool IPS2 24 VDC kan användas för att konfigurera IPS2 24 VDC.
Användarinstruktioner
Den packade filen PT IPS2 24 VDC Config Tool v2.1.0.zip packas upp i lämplig mapp på den dator som skall användas för konfigurering. Observera att .dll-filerna måste återfinnas i samma mapp som den exekverbara filen.

​​​​​​​Observera att denna mjukvara kan behöva drivrutiner från Silicon Labs som kan laddas ned via deras websida:

http://www.silabs.com/Support%20Documents/Software/CP210x_VCP_Windows.zip

Packa upp nedladdad Zip fil och installera drivrutinerna, använd x64-varianten endast för 64-bitars Windows. Information om detta finns i Kontrollpanenlen -> System.

Om den dator som skall användas för konfigurering redan har installerat dessa drivrutiner så behöver detta steg inte utföras.
Versionsinformation
Den senaste versionen av denna mjukvara är v 2.1.0. Följande ändringar är införda vid den senaste revisionen:
  • Ytterligare inställningar.
  • Mindre buggfixar och förbättringar.
​​​​​​​Se hela ändrings loggen